Haberler Mizah

Dünyanın En Komik Mizahi Paylaşımı: Hayaller vs Hayatlar

Dünyada artık bir akım haline gelen ve gülmekten karnımızı ağrıtacak hayaller vs. hayatlar akımının en komik paylaşımlarını sizlerle paylaşacağız.

Dillere destan, hemen her fırsatta dile getirdiğimiz bu akım bizlerin hayallerinin ne olduğunu ve gerçekte ne gördüğümüzü anlatıyor. Dünyadaki insanların mizahlarına da ortak olmaya başlayan ve artık akım haline gelen paylaşımları sizlerle beraber inceleyelim.

Aslında pek sakalınız çıkmaz ama çıktığında da sanki yıllardır adada mahsur kalmış Robinson Crusoe gibi hissedersiniz ya, tabi sonra aynadaki olan biteni görünce tüm o adadan kaçma savaşı kazanma gibi hissiyatlar birden gider. Aynadaki görüntüyle aslında sakalarınızın da fena olmadığını düşünerek sadece bir yarım saat daha geçirir ardından yine aynı düşünceye dönersiniz.

Çok güzel bir selfie çekimi ile çekindiğinizi düşünenlere aslında selfie çubuğuna o kadar para veremeyeceğinizi ve öğrenci olduğunuzu söylemeniz, ardından herkesin gözü yaşlı size bakması ve sizinde ağlayarak günü sonlandırmanız ve kapanış.

Üniversite öğrencisi olmanın zorluklarından biri de bu arkadaşlar, para hiçbir şekilde bulunmuyor görünmüyor ele bile geçmiyor. Işık hızında tüketiliyor.

Gerçekte bir kafede ya barda herkes tarafından dillere destan bir şekilde kutlanılan doğum günü, gün boyu eğlenmek ve bulunan o güzel yemekler yerine arkadaşlarının niye doğup da bizi masrafa sokuyorsun demesi, çok büyük hüzün barındıran bir cümledir.

Duş alırken yakışıklılığı ile göz dolduracağı düşüncesi ile hareket eden birinin aslında tamamen maymuna benzemesi de kendinizi üzmemeniz gereken ayrıntılardan biridir. Hayat kısa arkadaşlar, çok da dikkat etmemek lazım böyle şeylere.

Sevgilinle veya eşinle deniz kenarında o muhteşem ve büyüleyici manzara eşliğinde yemekle beraber olan evlilik teklifi çok güzel olabilirdi. Fakat devamında ikiniz de eve gittiğinizde telefonla uğraşmanız biraz hayaller hayatlar kısmına vurgu yapıyor gibi. Gerçekler üzücüdür.

O, gördüğünüzde sevinç nidaları attığınız ve derdinize deva olacak harikulade bir çikolatanın içinden çıkan zeytinler sizi çok büyük yıkabilir. Fakat annelerimizin bunu yapmayı çok sevdiğini bilerek temkinli davranmakta ve çikolata gördüğümüzde çok da sevinmemekte fayda var.

Tüm öğrenciler ve kitap altını çizmeyi seven arkadaşlar ne demek istediğimizi anladı bile. Ders çalışırken önemli yerleri çizen arkadaşların aslında kitabın her cümlesinin önemli olduğunu fark etmesi, bütün kitabı boyadığında anlaşılıyor.

Sevgilinizle uyuduğunuz o mükemmel zamanı hayal ederken birden sevgiliniz olmadığını fark etmeniz ve tüm dünyanın sizin adınıza üzülmesi ardından kapanış…

Spor yaptıktan sonra kaslarını belli etmeye çalışan erkek itemi.

Modern çağda tiyatro sahnesini balkondan izlerken aslında o sahneyi evde izlediğini görmek gerçekten üzücü bir durum.

Erkeklerin saçlarını arkaya atarken ki hissettiği hava sanırım hiç kimsede olmayacak. Tabii, kuaförde saç kestirdikten sonra da eve koşarak gelmelerini ve kendilerini dışarda kamufle etmelerini de kimse anlamayacak gibi duruyor.

Yorumlar