Haberler Teknoloji

Dünyanın En Pahalı Bilgisayarları

Günümüzde herkesin en önemli cihazlarından biri de bilgisayarlar. Bilgisayarlar işimizde, evimizde oldukça önemli bir pozisyona sahipler. Kimileri bilgisayarı oyun oynamak amaçlı kullansalar da kimileri günlük işlerini yapmaktalar. Hatta bilgisayar üzerinden online para kazanan kişilerde var. Bu yüzden bilgisayar hayatımızın vazgeçilmez ürünlerinden bir tanesi. Bilgisayarlara son derece önem veren kişiler için tasarlanmış olan pahalı bilgisayarlar birçok kişi tarafından alınmakta ve kullanılmakta.

Dünyanın en pahalı bilgisayarı Luvaglio markasının üretmiş olduğu 1 milyon dolarlık bilgisayar. Bu bilgisayarın yapımı için elmas, deri ve beyaz altın kullanılmıştır. Fiyatı oldukça pahalı olan bilgisayar, 17 inç LED ekrana, USB bellek yuvasına, MP3 player’e, 128 GB disk alanına sahiptir.

Listemizin ikinci sırasında katlandığında çanta şekli alan 350.000 Dolar fiyat sahip Tulip E-Go Diamond duruyor. Bilgisayar elmaslardan, katı paladyum beyaz altından yapılmıştır. Oldukça dikkat çeken dış görünüşüyle birçok kişiyi kendine hayran bırakmıştır.

Dünyanın en pahalı bilgisayarları sıralamasında 3. Sırada 30.000 Dolar fiyata sahip Macbook Pro durmakta. Bilgisayar 24 ayar altın kaplama ile yapılmıştır ve üzerindeki Apple logosu elmaslarla süslenmiştir.

Dünyanın en pahalı bilgisayarları listemizin son ürünü yine Ego markasının üretmiş olduğu 20.000 Dolar fiyata sahip Ego for Bentley bilgisayarıdır. Dış görünüşü son derece dikkat çekici olan bu bilgisayar neredeyse lüks bir otomobilden daha pahalıdır.

Yorumlar