Haberler Sinema

Son 10 Yılın En Çok İzlenen Filmleri

Bu yazımızda sizlere, geride bıraktığımız son 10 yılda izlenen ve en çok gişe getirisi yapan 10 filmi belirttik ve derledik.

1. Batman v Superman

2016 yılının en çok izlenen filmi olarak saptanan Batman v Superman Adaletin Şafağı filmi, milyonlarca kişi tarafından, izlendi.

2. Star Wars: Episode VII – The Force Awakens

2015’te gişe rekorlarını yerinden oynatan ve bir çok kişi tarafından sevilerek izlenen Star Wars serisinin bir bölümü olan, Star Wars: Episoda VII – The Force Awakens filmi, 2015 yılının en çok izlenen filmidir.

3. Transformers: Age of Extinction

2014 yılının en çok izlenen Transformers film serisinin belirtmiş olduğumuz bölümü, şüphesiz genç ağırlıklı bir izleyici kitlesi oluşturmayı başarmıştır.

4. Frozen

Tam anlamı ile gerçekçi bir film olduğunu belirtemeyiz ancak şunu belirtebiliriz ki, Frozen filmi 2013 yılının en çok izlenen filmidir.

5. The Avengers

2012 yılının en çok izlenen filmi olan The Avengers filmi, bir çok fan ve hayran kitlesi oluşturmayı başarmış ve o zamanın tarihi ile, gözleri üzerinde toplamayı başarmış bir filmdir.

6. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

2011 yılının şüphesiz en çok izlenmiş filmi olan Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 filmi, Harry Potter serisinin de, en çok izlenmiş bölümleri arasında yer almaktadır.

7. Toy Story 3

2010 yılına damgasını vuran ve 2010 yılının en çok izlenen filmi, Toy Story 3’tür.

8. Avatar

2009 yılının en çok izlenen filmi olmayı başaran ve halen günümüzde izlezilmeye devam eden filmin adı, Avatar’dır.

9. The Dark Knight

2008 Yılının en çok izlenen filmi olan, The Dark Knight, günümüzde eski tarihinde ki popülerliğinden, eser bırakmamıştır. Ama kalıcı bir hayran kitlesi oluşturmayı başarmış olduğunu belirtebiliriz.

10. Pirates of the Caribbean: At World’s End

Listemizde en sona koyduğumuz ve günümüzde TV’ler dahil sürekli paylaşım platformlarında yayımlanmaya devam edilen Pirates of the Caribbean: At World’s End filmi, şüphesiz 2007 yılının en çok izlenmiş ve en çok hasılat getirmeyi başarmış filmidir.

Yorumlar