Haberler Merak

Sevgiliyle Yapılabilecek 10 İlginç Aktivite

Artık monotonluktan çok aşırı derecede sıkılmış ve ilişkiyi tek düzelikten çıkarmak isteyen çiftlerin en ihtiyaç duyduğu etkinliklerdir. Farklılıklar ilişkiye her zaman heyecan ve canlılık kazandıracaktır. İşte bu etkinlikleri şöyle sıralamak mümkündür:

1. Beraber Su Savaşı Yapmak

Bir milyoncudan alacağınız basit bir su tabancası ile sıcak bir havada şehrin içindeki bir parka gidip birbirinizi ıslatmanın tadını çıkarabilirsiniz. Çocuklar gibi eğlenmek artık en büyük tutkunuz olacak ve bunu defalarca tekrar edeceksiniz.

2. Birlikte Piknik Yapın

Beraber yapacağınız bir alışveriş sonucunda piknik alanına giderek sevgilinize ellerinizle mangal yapın meyve yiyin ve doğanın keyfini baş başa çıkartın.

3. Gece Yıldızları Seyredin

Bir gece vakti çimlere uzanarak yıldızları seyredin ve birbirinize geleceğiniz ile ilgili hayallerinizi anlatın. Bu sayede onu daha iyi tanıyabileceksiniz.

4. Beraber Spor Yapın

Birlikte sabahın erken saatinde evden çıkıp beraber kent ormanına giderek güzel bir yürüyüş yapın veya spor salonlarında beraber vakit geçirin. Sabah yürüyüşünden sonra bir kahvaltı ile vaktinizi zenginleştirebilirsiniz.

5. Film Tahmini Oyunu Oynayın

Film izlerken bir anda pat diye kapatıp birbirinize filmin ileri safhaları için yorumlar üretin ve bu konuda iddiaya girin kazanan için ortaya bir hedef koyun.

6. Birlikte Kapadokya Bölgesine Tatile Gidin

Beraber heyecanlandıran aktivitelerden birisidir. ATV ye binin şehrin dar sokaklarında el ele yürüyün turistik alanlardaki gezilere katılın ve güneşin doğuşu ile batışını beraber izleyin.

7. Birbirinize Hediyeler Alın

Onun en dikkat çektiği alanlarla ilgili veya ona büyük bir özenle hazırlanmış hediyeler yapın ve güzel bir konsept ile bunu ona takdim edin.

8. Kurslara Yazılın

Birlikte bir dans kursu bir dil kursu vb. kursları takip edin

9. Lunapark da Eğlenin

Lunaparka giderek oradaki oyuncaklarla oynayın.

10. Oyun Oynayın

Tavla, bilardo, satranç gibi oyunlar oynayın.

Yorumlar