Haberler Merak

Takip Etmeniz Gereken 10 Twitter Fenomeni

Gün geçtikçe hayatımızda daha büyük bir yer kaplayan sosyal medya, hiç kuşkusuz neredeyse hepimizin en bilinen haberleşme kaynağı olmuş durumda. Yüklenen paylaşımların çok kısa süre içerisinde milyonlara ulaşıyor olması kullanıcılar için ayrı bir önem taşıyor. Okurlarımız için derlediğimiz takip edilmesi gereken 10 Twitter hesabı!

1. @ankaralitutank


110k followera sahip olan bu hesap, size gülme garantisi verebilecek bir parodi hesaptır. Özellikle Ankara ile alakalı  güncel mizah vardır.

2. @AjansBaskani


Ofis ve ajans ortamlarında çalışan insanlar arasındaki statü, sosyal haklar ve maaş dengesizliklerini alaycı bir dille ele alan hesaptır.

3. @Ressambob


Geçmişte ekran karşısında çizdiği resimlerle küçük büyük herkeste büyük ilgi uyandıran bir bob ressam hesabıdır.

4. @settar

Otomotiv sektörüyle bağlantılı birçok paylaşımda bulunan bu kullanıcı da en favori hesaplardan biri…

5. @mgokhanahi

Bilişim hukuku hakkında bilgi ve fikir paylaşımlarında bulunan, güncelliğini koruyan, yararlı bir hesaptır.

6. @kaplanseren

Mizahi yönden oldukça güçlü olan bu hesap aynı zamanda teknoloji alanında da bir çok bilgi ve tecrübeyi takipçileriyle paylaşan hesaptır. Akıcı öykülerini hiç sıkılmadan okuyabilirsiniz.

7. @fatoskarahasan

Statüsü yüksek olan kişilerle önem teşkil eden diyaloglar kurar. Aynı zamanda ülkemizdeki mevcut sorunları da ele alan paylaşımlarda bulunur.

8. @Para_Ali

Ali Ağaoğlu’nun zenginliğini ve ihtişamlı hayatını esprili bir dille ele alan ve yaptığı paylaşımlarla takipçilerine adeta kahkaha attıran bir hesaptır.

9. @ugurabi

Para kazanma amacı olan genç girişimcilerin takip etmesi gereken olukça faydalı bir hesaptır. İsmi gibi hesap da oldukça samimi ve güzeldir.

10. @hasanbasusta

Zıtlık yaratacak bütün haberleri bu hesapta bulmak mümkün. Pazarlama sektöründe ve sosyal medyada yerli ve yabancı kaynaklardan edindiği önemli bilgileri bu hesapta bulmak mümkün.

Yorumlar