Haberler

Türkiye’nin En Güzel 10 Ünlü Kadını

Kendine bakan ve kendini seven her kadın güzeldir elbette. Ancak biz bu listede sizlere, farklı güzellikleriyle Türkiye’de ön plana çıkan kadınlardan bahsetmek istiyoruz.

1. Hülya Avşar


Sinema kariyerleriyle birlikte çok genç yaşta ekranlara merhaba diyen Hülya Avşar, şüphesiz Türkiye’nin en güzel kadınlarından…

2. Berrak Tüzünataç


Vahşi ve çekici bir güzellikten bahsetmek istersek, vereceğimiz ilk isim Berrak Tüzünataç olur kuşkusuz.

3. Beren Saat


Masum ve kırılgan güzelliğiyle öne çıkan Beren Saat, ekranlarda da naif ve sempatik rollerle karşımıza çıkıyor.

4. Tuğba Büyüküstün


Doğal güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla Tuğba Büyüküstün de Türkiye’nin başarılı ve güçlü kadınlarından.

5. Nil Karaibrahimgil


O, daha çok şarkılarıyla ve başarılarıyla ön planda olsa da, gözlerden kaçmayacak kadar özel ve doğal bir güzelliğe sahip Aynı zamanda çiçeği burnunda bir anne.

6. Aslı Enver


Oyunculuk kariyeriyle adından söz ettiren Aslı Enver, doğallığı ve farklı güzelliğiyle de göz dolduruyor.

7. Fahriye Evcen


En güzel kadınlardan bahsederken akla gelen ilk isimlerden biri de Fahriye Evcen. Masum güzelliğini oynadığı dizi ve filmlerde de gözler önüne seren oyuncu, yeni projelerle kariyerine devam ediyor.

8. Siren Ertan


Cemiyet hayatının ve Türkiye’nin en güzel yüzlerinden olan Siren Ertan, mavi gözleri, sarı saçları ve güzel fiziği ve değişmeyen kaliteli duruşuyla daima ön planda olan isimlerden bir diğeri…

9. Yasemin Özilhan


Bir dönem oyunculuğuyla adından söz ettiren Yasemin Özilhan, şimdilerde ön planda olmak yerine özel hayatına konsantre olmuş olsa da, güzelliğinden ve doğallığından hiçbir şey kaybetmiyor.

10. Serenay Sarıkaya


Reklam filmi ve dizilerin aranan yüzü Serenay Sarıkaya, güzelliğiyle olduğu kadar, yine bir oyuncu olan Kerem Bursin’le olan ilişkisiyle de sıkça gündeme geliyor.

Yorumlar