Haberler Teknoloji

Arabasını Sevenlere En İyi ve Kaliteli Otomobil Lastiği Markaları

Lastikler arabaların en gözde ve en önemli aksesuarlarından biridir. Lastikler konforlu bir yolculuk sunmakla beraber, güvenli bir yolculukta sunmaktadır. Lastikler genel olarak mevsimsel olarak değiştirilmektedir. Günümüzde araba sahipleri tarafından oldukça fazla önemsenen lastikler yazlık ve kışlık yani kar lastiği olarak mevsimlere göre değiştirilmektedir. Lastik fiyatlarının pahalı olması araba sahiplerini oldukça fazla rahatsız etmektedir ve bu lastiklerin sağlam olmaması son derece rahatsız edicidir. Bu nedenle en iyi lastikler serisinden en iyi ve en güvenli lastikleri sizler için topladık.

1. Michelin


Uzun yıllardan bu yana lastik üretmektedir. İlk olarak bisiklet lastiği üretmekle işe başlayan Michelin, sonraki dönemlerde araba lastiği üretmeye başlamıştır. Araba lastiği üretiminde sonra oldukça fazla popülerlik kazanan Michelin günümüzde en kaliteli markalardan biridir. Bir Fransız markası olan Michelin lastiği fiyatları diğer lastiklere nazaran biraz daha pahalıdır. Fakat diğer lastiklere nazaran bu lastikleri daha uzun süreli kullanabilirsiniz. 4 mevsim lastikleri üreten Michelin lastikleriyle 1 yıl boyunca sorunsuz bir şekilde sürüş konforu ve güvenli yolculuk sağlamış olursunuz. Michelin günümüzde traktör, tır, motosiklet ve araba lastikleri üretmektedir. Bir çok alıcı bu markayı oldukça beğenmektedir ve her lastik değiştirdiğinde aynı marka lastik tercih etmektedir.

2. Goodyear


Bir Amerikan lastik markasıdır. Lastik üretimini yapan kişinin ölümünde 40 yıl sonra satışa sunulmuştur ve oldukça büyük rağbet görmüştür. Uzun yıllar boyunca Amerika’nın en iyi lastik firması olan Goodyear ülkemizde de birçok kişinin gözde markasıdır. Otomobil, motosiklet, tır, kamyon, bisiklet gibi ürünlerin lastiğini üreten Goodyear işinde oldukça başarılıdır. Lastik aldığınızda bu markanın ürünlerine de dikkat etmeniz yararınıza olacaktır.

 3. Bridgestone


İşinde son derece başarılı bir markadır. Bu marka lastikler aslen Japonya’ya aittir. Ülkemizde uzun yıllar boyunca lastik satışı yapan bu marka, bir süre sonra Sabancı gurubu tarafından tanınmıştır. Günümüzde Lassa ile ortak çalışan Bridgestone lastiğinin ülkemizdeki ismi Brisa’dır. Türkiye’deki lastik üretimini İzmit’te sağlayan bu marka kullanıcılarına sürüş konforu sağlamaktadır. Lastik seçimlerinizde bu markayı seçmeniz yararınıza olacaktır. Bir çok bu lastik markası kullanıcıları, bu marka lastikleri oldukça beğenmektedir ve son derece konforlu, güvenli olduğunu belirtmektedir.

Yorumlar